Welkom!

 

Ik ben Marissa, geboren in het mooie Drongen. Al toen ik klein was, wist ik dat ik of iets creatief of iets met mensen wou doen. Het is dus iets met mensen geworden ;-).

Ik ben sinds 2008 als psycholoog aan het werk en in 2020 startte ik op zelfstandige basis  mijn 'yoga-activiteiten'. Ondertussen ben ik zelfstandige in hoofdberoep en heb ik mijn eigen praktijk opgestart waar ik zowel psychologische begeleidingen geef als yoga.

Ik leg de nadruk op naar je lichaam luisteren en haar grenzen respecteren, maar ook op mild zijn voor jezelf. Dit schenkt evenwicht in het denken, voelen en doen. Ik geniet als ik merk dat er wat meer geloof in zichzelf komt en mensen ontdekken hoe prachtig ze al zijn. Ik zie mezelf als iemand die mee op pad gaat tot mensen erop vertrouwen dat ze zelf verder kunnen.

Het zorgende voor anderen zit er reeds van kind in, het zorgen voor mezelf heb ik noodgedwongen moeten leren en ben ik nog steeds mee bezig. Alleen als je goed zorg draagt voor jezelf, kan je ook anderen helpen en dat is een levensles die yoga, mindfulness en mediteren me bijbracht. Ik volg zelf wekelijks enthousiast les en ben eigenlijk alle dagen met yoga en/of ademwerk bezig.

Leergierigheid is zeker een passend kenmerk voor me. Ik vind bijscholen noodzakelijk: elk individu vraagt immers een unieke aanpak. Wie meer wil weten over (een deel van) mijn opleidingen, dit kun je hier vinden.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om met mijn familie te genieten van een gezellige babbel, te lezen of met yoga bezig te zijn. 

Een warme welkom ...
groetjes

Marissa