Kleuteryoga neemt kinderen mee op avontuur met behulp van een thema of een verhaal/boekje.

Kleuters ontdekken vol nieuwsgierigheid en plezier hoe ze speels kunnen bewegen, met hun adem kunnen spelen en leren ook tot rust komen. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af en vullen elkaar aan.
Ook in kleuteryoga 
gaat het niet om een bepaalde techniek of een betere prestatie. Het gaat over het beleven van plezier, het zichzelf kunnen zijn, het zich goed voelen, het lief zijn voor zichzelf en de ander. Zo krijgen de motorische en sociale vaardigheden van je kleuter een boost, alsook het zelfvertrouwen.

 

Eén ding  is zeker en blijft een vaste waarde: het wordt een yogales waarin de kleuters zichzelf kunnen zijn en op een rustige manier plezier beleven aan beweging. 

 

Voor kleuters van 1ste tot 3de kleuterklas 

Waar: Studio YINA, Beekstraatkouter 78, 9031 Drongen/Gent (inkom via de rechterzijde van het huis) 


Wanneer
kleuteryoga --> momenteel nog geen zicht op nieuwe reeks. 

Wil je op de hoogte gehouden worden, dan schrijf je je het beste in voor de nieuwsbrief (via pop-up website of je mailt me dat je erop wil) of volg je mijn social media.

 

Is je kind ziek of kan het omwille van een andere reden niet naar de yogales komen, geef de beurt dan cadeau aan zus/broer of een vriend/in (laat het wel even weten).
Indien coronamaatregelen het niet toelaten om in de studio les te volgen, bieden wij als alternatief online lessen of als het kan outdoor lessen aan.

Deelname aan de lessen betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden.