Met yoga laten wij de kinderen yoga ontdekken en ervaren hoe we stress in het lichaam kunnen verminderen. Samen bewegen, samen plezier maken, samen tot rust komen, samen het eigen lichaam leren kennen én op een meer efficiënte manier leren gebruiken is het doel. Door het beoefenen van yoga zullen de kinderen zich meer bewust worden van hun lichaam, emoties en gedachten. De fysieke spanningen zullen verminderen, het lichaam wordt soepeler en sterker. 

 

Energie en zelfvertrouwen zullen stijgen. Het zelfbewustzijn, de eigen kracht en mogelijkheden zullen verbeteren. Gelijktijdig daalt de fysieke spanning. De rust en helderheid in het hoofd worden hersteld, gedachten kunnen beter worden geordend. 

 

Ik ben ervan overtuigd dat als kinderen op jonge leeftijd de effecten van yoga kunnen ondervinden, ze steviger maar ook rustiger in de hectische wereld zullen staan. We weten immers allemaal hoe snel alles gaat en hoeveel ‘moeten’ er in de maatschappij zit en bij kinderyoga draait het nu net niet om een bepaalde techniek of een betere prestatie. Het gaat over het beleven van plezier, het zichzelf kunnen zijn, het zich goed voelen, het respecteren van zichzelf en van de anderen.

 

Eén ding  is zeker en blijft een vaste waarde van een yogales: het wordt een yogales waarin de kinderen en jongeren zichzelf kunnen zijn, en even niet teveel moeten nadenken om op een rustige manier plezier te beleven aan beweging. 

 

In de schoolvakanties organiseren Nina en ik ook regelmatig kinderyogakampen, waar de kinderen een hele week kunnen genieten van yoga! Voor meer info zie kampen.

 

Locatie: Studio YINA, Beekstraatkouter 78, 9031 Drongen/Gent (inkom via de rechterzijde van het huis) 

 

Voor kinderen van het 1ste tot en met 6de leerjaar

 

Wanneer

 • kinderyoga: vrijdag 16u00 - 17u00

 

Kinderyoga

 • reeks 3 op vrijdag: 16.00 tot 17.00: 9 lessen van 26/04/24 - 28/06/2024 (€95)
  april: 26 
  mei: 3, 17, 24, 31 (niet 10 mei Hemelvaartweekend) 
  juni: 7, 14, 21 en 28

  --> als de reeks niet volzet is, kan je nog aansluiten, de prijs wordt dan berekend volgens het aantal resterende sessies

 

 • inschrijven is definitief, terugbetaling is niet mogelijk

Wil je niets missen van de opstart van nieuwe reeksen dan volg je me best op Facebook en instagram.
Je kan je ook inschrijven op de maandelijkse nieuwsbrief- zo mis je zeker niets (via een pop-up de website of je stuurt me een mailtje dat je op de nieuwsbrief wil)


Is je kind ziek of kan het omwille van een andere reden niet naar de yogales komen, geef de beurt dan cadeau aan de zus/broer of een vriend/in!
Indien coronamaatregelen het niet toelaten om in de studio les te volgen, bieden wij als alternatief online lessen of als het kan outdoor lessen aan.

 

Deelname aan de lessen betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden.