Samen Yoga doen

Ouder-kindyoga mag je ruim zien :-), dit kan yoga met je zoon of dochter, mama of papa, neef of nicht, meter of peter, oma of opa,... zijn. 
In deze yoga draait het om samen bewegen, samen voelen, samen knuffelen, samen plezier maken en gewoon samen zijn.
De focus ligt op verbinding. Er wordt ofwel met een verhaal/boekje gewerkt ofwel in een bepaald thema, dit om de aandacht van kinderen makkelijker te houden en de fantasie te prikkelen.

 

De ouder-kind yoga is opgesplitst in 2 groepen: een groepje voor peuters/kleuters en een groep voor lagere school kinderen. Ouder-kind staat echter niet altijd op het programma, heb je interesse mail dan gerust voor opties. Bij voldoende vraag kan een extra reeks ingelast worden (eventueel ook op een andere dag/uur).

 

Locatie: Studio YINA, Beekstraatkouter 78, 9031 Drongen/Gent (inkom via de rechterzijde van het huis) 

 

Wanneer: momenteel nog geen zicht op nieuwe reeks
Wil je op de hoogte gehouden worden, dan schrijf je je het beste in voor de nieuwsbrief (via pop-up website of je mailt me dat je erop wil) of volg je mijn social media.


Tip: voeg zeker info@int-moment.be toe aan je contacten zodat je mijn antwoord niet mist (spam).


Reactie plaatsen

Reacties

Kim
11 dagen geleden

Interesse in ouder-kind (tiener) yoga

indra versmesse
3 maanden geleden

Ik heb interesse in ouder-kind yoga. M'n zoontje is 5.

Ellen
een jaar geleden

Ik volgde de ouder-kleuteryoga met mijn zoon van 5j en vond het erg leuk om hem op een speelse manier te laten kennismaken met yoga.
Marissa bracht de oefeningen op een zeer liefdevolle en inspirerende manier (als mijn zoon eventjes niet wilde meedoen, was dat helemaal ok) en ik wilde tijdens die les gewoon genieten van ons samen-zijn. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

 

Is je kind of ben jij zelf ziek of kan je omwille van een andere reden niet komen, geef de beurt dan cadeau aan de zus/broer of een vriend/in!
Indien coronamaatregelen het niet toelaten om in de studio les te volgen, bieden wij als alternatief online lessen of als het kan outdoor lessen aan.

 

Deelname aan de lessen betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden.