Samen Yoga doen

Ouder-kindyoga mag je ruim zien :-), dit kan yoga met je zoon of dochter, mama of papa, neef of nicht, meter of peter, oma of opa,... zijn. 
In deze yoga draait het om samen bewegen, samen voelen, samen knuffelen, samen plezier maken en gewoon samen zijn.
De focus ligt op verbinding. Er wordt ofwel met een verhaal/boekje gewerkt ofwel in een bepaald thema, dit om de aandacht van kinderen makkelijker te houden en de fantasie te prikkelen.

 

De ouder-kind yoga is opgesplitst in 2 groepen: een groepje voor peuters/kleuters en een groep voor lagere school kinderen. Ouder-kind staat echter niet altijd op het programma, heb je interesse mail dan gerust voor opties. Bij voldoende vraag kan een extra reeks ingelast worden (eventueel ook op een andere dag/uur).

 

Locatie: Studio YINA, Beekstraatkouter 78, 9031 Drongen/Gent (inkom via de rechterzijde van het huis) 

 

Voor wie: voor kleuters van 1ste tot 3de kleuterklas

Wanneer: momenteel nog geen zicht op nieuwe reeks


Eerst een proefles volgen? Dat kan prijs € 15 per duo. Vraag aan via een mailtje
Tip: voeg zeker info@int-moment.be toe aan je contacten zodat je mijn antwoord niet mist (spam).


Reactie plaatsen

Reacties

Ellen
8 maanden geleden

Ik volgde de ouder-kleuteryoga met mijn zoon van 5j en vond het erg leuk om hem op een speelse manier te laten kennismaken met yoga.
Marissa bracht de oefeningen op een zeer liefdevolle en inspirerende manier (als mijn zoon eventjes niet wilde meedoen, was dat helemaal ok) en ik wilde tijdens die les gewoon genieten van ons samen-zijn. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

 

Is je kind of ben jij zelf ziek of kan je omwille van een andere reden niet komen, geef de beurt dan cadeau aan de zus/broer of een vriend/in!
Indien coronamaatregelen het niet toelaten om in de studio les te volgen, bieden wij als alternatief online lessen of als het kan outdoor lessen aan.

 

Deelname aan de lessen betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden.