Met yoga laten wij jongeren yoga ontdekken en ervaren hoe we stress in het lichaam kunnen verminderen. Samen bewegen, samen plezier maken, samen tot rust komen, samen het eigen lichaam leren kennen én op een meer efficiënte manier leren gebruiken is het doel. Door het beoefenen van yoga zullen jongeren zich meer bewust worden van hun lichaam, emoties en gedachten. De fysieke spanningen zullen verminderen, het lichaam wordt soepeler en sterker. 

 

Energie en zelfvertrouwen zullen stijgen. Het zelfbewustzijn, de eigen kracht en mogelijkheden zullen verbeteren. Gelijktijdig daalt de fysieke spanning. De rust en helderheid in het hoofd worden hersteld, gedachten kunnen beter worden geordend. 

 

Bij tieneryoga gaat het niet om een bepaalde techniek of een betere prestatie. Het gaat over het beleven van plezier, het zichzelf kunnen zijn, het zich goed voelen, het respecteren van zichzelf en van de anderen.

 

Eén ding  is zeker en blijft een vaste waarde van een yogales: het wordt een yogales waarin jongeren zichzelf kunnen zijn en even niet teveel moeten nadenken om op een rustige manier plezier te beleven aan beweging. 

 

Locatie: Studio YINA, Beekstraatkouter 78, 9031 Drongen/Gent (inkom via de rechterzijde van het huis) 

 

Voor jongeren vanaf het 1e middelbaar

 

Wanneer

  • tieneryoga: vrijdag 17u15 - 18u15

 

Tieneryoga

  • reeks 2 op vrijdag: 17.15 tot 18.15: 10 lessen van 13/01/23 - 31/03/2023 (€110)
    januari: 13, 20, en 27
    februari: 3, 10 , 17 (niet in krokus)
    maart: 3, 10, 24 en 31

Eerst een proefles volgen? Dat kan op 2 september. Prijs € 11,-. Stuur gerust een mailtje.

Is je kind ziek of kan het omwille van een andere reden niet naar de yogales komen, geef de beurt dan cadeau aan de zus/broer of een vriend/in!
Indien de coronamaatregelen het niet toelaten om in de studio les te volgen, bieden wij als alternatief online lessen of als het kan outdoor lessen aan.

Deelname aan de lessen betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden.