22-24 maart 2024

 

Het familieweekend is quality time met elkaar!

Het ouder-kind weekend in het voorjaar 2024 is bedoeld voor (een) ouder(s) en een tot maximum 3 kinderen uit één gezin (en voor kinderen van 6 t/m 12 jaar; kinderen uit het lager onderwijs).

 

We nemen de tijd om met zowel de ouders en/of de kinderen aandacht te besteden aan behoeftes en eventuele vragen. Beleef leuke kinder-, ouder-kind en Hatha yoga, mindfulness & meditatie, massagemomenten, bewegings- en creatieve activiteiten.  Naast dit alles is er uiteraard ook voldoende tijd om met andere kinderen te spelen en te kletsen met de ouders of juist even alleen met je kind er op uit te trekken en hopelijk te genieten van een fijne wandeling aan zee en een gezellig kampvuur samen.

 

Het weekend wordt begeleid  Nina, (kinder)yogadocente & ervaren mama en door mezelf (Marissa, psycholge & kinderyogadocente)


Een prachtig rustig domein

Samen doen, samen tijd maken, samen zijn

Het weekend is jullie mini vakantie en daarom is het belangrijkste dat jullie samen genieten. Wij bieden verschillende activiteiten aan. Deze activiteiten zijn gericht op samen doen, maar ook zullen er om de dag te starten lessen gegeven worden die alleen voor de kinderen (denk aan kinderyoga, mindfulness) of juist alleen voor de ouders zijn (denk aan yoga, meditatie). Bij alles geldt; niks moet!


Er is vooral aandacht voor de verbinding tussen jou en je kind(eren) en verdieping hierin. Verbinding betekent voor ons, elkaar (opnieuw) beter leren kennen door naar elkaar te luisteren en te kijken, door met elkaar te delen en door samen te werken. Dit allemaal gebeurt op een eenvoudige en speelse manier. 

 

Cadzandië, het voormalig Buddhistisch centrum waar we verblijven, biedt een veilige bedding door de liefdevolle sfeer en ook door de regelmaat die er daar is. Adres: Vierhonderdpolderdijk  10, NL-4506 HL CADZAND


Het slapen gebeurt in woonunits met max. 3 gezinnen. Ofwel deel je als ouder een kamer samen met je kind of slapen de ouders bij elkaar en de kinderen in een aparte kamer naast die van de ouders. Elke woonunit heeft een badkamer, toilet, gezellige living en een klein keukentje met waterkoker.


Op het domein van Cadzandië kun je gratis gocarts lenen of fietsen huren, de dieren op het domein een bezoekje brengen, schommelen, in de hangmat liggen, een boekje lezen en hopelijk ook van een gezamenlijk kampvuur genieten.

 


Inbegrepen in de prijs:

 • 2 overnachtingen
 • 2x ontbijt
 • 1x warme maaltijd op vrijdagavond
 • 1x broodmaaltijd op zaterdagavond
 • 2x warme maaltijden 's middags
 • al het drinken (water, thee, koffie)
 • en natuurlijk de begeleiding


Prijzen:

 • 1 volwassene + 1 kind: € 325
 • 1 volwassene + 2 kinderen (in 2 aparte kamers): € 495
 • 2 volwassenen + 1 kind (in één kamer): € 520
 • 2 volwassenen + 2 kinderen: € 648
 • 2 volwassenen + 3 kinderen € 775

 

Annulatievoorwaarden

Door in te schrijven, reserveren jullie een plekje. Kunnen jullie er niet bij zijn om persoonlijke redenen, en annuleer je vóór 31/01/’24, krijg je je inschrijvingsgeld terug (let wel: er wordt € 80 administratiekosten in rekening gebracht). Na 31/01/’24 is geen terugbetaling mogelijk. Wel kan je uiteraard iemand anders in jouw plek komen laten genieten van een heerlijk yogaweekend.