Locatie Cadzand

 

Op het 3ha grote, groene domein - een voormalig boeddhistisch centrum in Cadzand - kom je gegarandeerd tot rust. De locatie is uniek gelegen, midden in een natuurgebied, op 4 km van de zee en 1 km van het bos De Knokkert. ​

 

Cadzandië biedt:

  • 3ha buitenruimte
  • Een grote zaal: meditatiekussens zijn aanwezig
  • Verschillende gezellige zithoeken voor een gezamenlijke afsluit van de dag
  • Gezonde maaltijden: verblijf in volpension met vegetarische maaltijden. Cadzandië selecteert met zorg hun leveranciers en kiest indien mogelijk voor biologische ingrediënten, seizoensgroenten en producten uit de streek.

Accommodatie

 

Cadzandië beschikt over twee gebouwen met in totaal 15 wooneenheden en ruimte voor 120 personen. Elke wooneenheid heeft drie of vier slaapkamers, telkens met twee of drie bedden, een badkamer met douche, een apart toilet en een zithoek. De kamers zijn sober, maar bieden voldoende comfort voor een verblijf in groep. Op het einde van het verblijf wordt de wooneenheid gezamenlijk opgekuist. Dit helpt om de prijzen schappelijk te houden en we doen aan Karma Yoga!

 

Healthy food

 

Een retreat staat niet alleen in het teken van Yoga, Mindfulness en Meditatie, maar geeft je ook de mogelijkheid om te genieten van heerlijke, versbereide, vegetarische BIO-maaltijden, geserveerd in buffetvorm. De ingrediënten zijn met zorg gekozen. Er wordt gewerkt met biologische en/of streekproducten. Alles wordt vers klaargemaakt door de kok.

 

Eten kan binnen en buiten. Cadzandië heeft een ruime eetzaal, maar bij mooi weer verkiezen velen er voor om te genieten van het terras.

Iedereen doet mee: de deelnemers helpen een handje mee met opruimen en afwassen na iedere maaltijd. Karma Yoga en een gezellige babbel!

Wat deelnemers over onze retreats zeggen


 

Jullie zijn allemaal zo mooie mensen, jullie waren fantastisch, zo dankbaar dat ik deel mocht uitmaken van deze krachtige connectie onder vrouwen op dit prachtige weekend. Ik denk en beoefen vele dingen die jullie ons hebben geleerd en er ons even doen bij stilstaan. Kleine gelukjes, kleine momentjes. De muziek is oh zo mooi! Prachtige kaartjes om er elke morgen blindelings eentje te trekken. Dank je wel om ons op jullie pad mee te nemen. Ik mis jullie nu al!!! Dank je zo wel voor alles! Dikke knuffels van mij!

 


 

Petje af!! Ik heb gesmuld van jullie professionaliteit, jullie energie, jullie focus en inzet, jullie zeer aangename manier van praten, het gemak waarmee jullie praten en mooie zinnen bouwen. Jullie hebben keihard gewerkt en toch straalden jullie rust uit. Daar heb ik enorm veel bewondering voor. Ik heb zo hard genoten.

 


 

Bedankt voor de organisatie en bezieling. Jullie zijn uiterst zorgzaam en 'betrokken aanwezig' voor de groep, dit geldt voor alle docenten.
Ik heb kunnen loslaten dit weekend, kunnen ontvangen en kunnen zakken op deze prachtige plek. Opgeladen keerde ik terug naar huis.

 


 

Dank je wel voor het super warm weekend. Jullie brachten verbinding tussen iedereen, leeftijd speelde daarin geen rol. Dank voor jullie voorbereiding van het prachtige weekend. Het smaakt naar meer.

 


 

Dank jullie allemaal voor het geweldige weekend vol gevoel, intense belevingen, warmte en vrouwelijke kracht.
Het was ´ enorm ´ op iedere mogelijk denkbare manier.
Merci.

 


 

Waaauw wat een weekend, Nina & Marissa! Superdikke dank je wel voor deze prachtige, intense beleving; een heel leerrijk weekend vol warmte, verbinding en liefde🔥❤… heb er geen meer woorden voor om te beschrijven wat ik allemaal “voel” het was zòooo heel mooi!
Ik voel wel heel goed dat ik nog wat tijd zal nodig hebben om te “bekomen” dit was voor mij de eerste ervaring om een yogaweekend en zoveel meer te mogen beleven! Jullie doen doet super samen met jullie prachtige team! Dank je wel aan elk van jullie met een nog dikke extra knuffel voor Leen, Olivia en Fien!🙏🙏🙏
Ik heb zoveel geleerd.. nu is het gaan zoeken in dat archief waar dit allemaal dit weekend opgeslagen zit om dit morgen en overmorgen… nog allemaal te weten 😅
Het was gewoonweg:
“Zaaalig”✨✨✨
Merci! ❤🙏❤😘

 


 

Ook voor mij was dit een nieuwe ervaring. Intens, mooi, veilig, verbonden, verwend en een hoop wijze woorden, dat was het ook voor mij. Ik houd het voor altijd bij mij. Dank jullie zo wel allemaal